Menu

Regel uw toekomst!

Proefberekening

U kunt hier uw proefberekening maken op basis van uw wensen.

Wij zijn Onderlingehulp

Onderlingehulp is dé specialist op het gebied van uitvaartverzekeringen op onze eilanden. Maar liefst 31.000 mensen hebben al gekozen voor een uitvaartverzekering van Onderlingehulp. Omdat zij weten dat wij werken volgens het motto: uw laatste wens is onze eerste zorg. Onderlingehulp is actief sinds 1986 en heeft kantoren op Curaçao, Aruba en Bonaire.

Over ons

Waarom Onderlingehulp?

We leveren vooruitstrevende dienstverlening waarbij u centraal staat. Samen met de vrije keuze van uitvaartonderneming, gratis dekking bij verblijf in het buitenland, kosteloos meeverzekeren van uw kinderen in combinatie met een vaste lage premie ontzorgen wij u en uw dierbaren. En u wilt juist deze zekerheid van Onderlingehulp aan uw nabestaanden geven.

Lees meer
  • Financieel solide
  • Wereldwijde dekking
  • Vrije keuze uitvaartondernemer

Tip van Oswin:

Om bij ons verzekerd te zijn moet u in het bezit zijn van een e-mailadres om zo via uw eigen account van Onderlingehulp uw eigen verzekering te kunnen volgen.

Wist u dat Onderlingehulp op diverse manieren te bereiken is? Telefonisch (Aruba 582 4427, Bonaire 717 05291, Curacao 461 7144), Whatsapp (Aruba 5924177, Bonaire 782 7404, Curacao 510 7144), E-mail, Facebook/messenger, Youtube en Instagram!

Heeft u uw ID moeten vervangen? Stuur ons de nieuwe geldige ID toe om onze administratie ook te updaten. Dit kan zelfs via onze Whatsapp of e-mail.

Helaas is het niet bekend wanneer onze dag zal komen, dus heel belangrijk om tijdig een uitvaartverzekering af te sluiten, om uw nabestaanden hiermee niet verder te belasten. Hoe lager je leeftijd hoe lager de maandpremie!

Kunt u door (werk-) omstandigheden niet naar ons kantoor komen, lukt het u niet om zelf een verzekering online via onze website af te sluiten? Geen probleem, 1 van onze verkoopagentes komen graag op een afgesproken dag / tijdstip bij u langs om u van alle informatie te voorzien en een eventuele polis af te sluiten.

Bent u al bij ons verzekerd en is uw prachtige kindje geboren? Van harte gefeliciteerd! U mag uw kindje onder uw eigen verzekering gratis t/m 17 jaar verzekeren of een premiebetalende polis afsluiten tegen een lage maandpremie!

Op onze website via MijnOnderlingehulp heeft u altijd al uw polissen/openstaand saldo in handbereik.

Twijfelt u over het afsluiten van een uitvaartverzekering? U kunt binnen 30 kalenderdagen na aanvang van de polis de verzekering stopzetten, zonder enige kosten.

Wilt u weten of uw kapitaal van uw bestaande polis voldoende is voor uw uitvaart, neem contact met ons op!

Als u naar een ander adres of naar het buitenland verhuist, uw telefoonnummer verandert, laat het ons s.v.p. weten. Dan kunnen we elkaar altijd op belangrijke momenten bereiken.

Nog een tip

Onderlingehulp geeft volledige en discrete service. Erg goed. Ik ben blij dat ik bij Onderlingehulp verzekerd ben. Mijn gezin en ik hebben hier geen enkele zorg over.

Sra. V. Olbina

Toen mijn man overleed en ik informatie ging inwinnen, heb ik goede service bij Onderlingevhulp gekregen.

Sra. M.A. Johnson

Toen ik in 1995 op Bonaire ging wonen en geen familie had om mijn begrafenis te regelen, besloot ik om een uitvaartverzekering af te sluiten. Dat werd een verzekering van Onderlingehulp Bonaire. Eenmaal ik terug naar Aruba verhuisde, heb ik de verzekering naar Onderlingehulp Aruba meeverhuisd. Onderlingehulp is een serieuze en verantwoordelijke verzekeringsmaatschappij.

A. Thiel

Ik heb de behandeling door Onderlingehulp als subliem ervaren. Men was erg liefdevol toen ik kwam melden dat mijn moeder was overleden. Een uitvaartverzekering is niet duur, en het is wel handig.

Sra. M.Tromp-Manuel

Dit is een dienst waarvoor je betaalt, maar waarvan je hoopt dat het nooit gebruikt wordt. Ik ben een techniek fanaat. Dus ik vind het fantastisch dat ik iedere maand mijn betaling via online banking kan regelen en kan mailen. Ik mail het naar Onderlingehulp en ontvang de laatste week van dezelfde maand of de eerste van de daaropvolgende maand, mijn overzicht. Dit zonder dat ik tijd verlies door in de rij te moeten staan. Tijd die ik voor andere dingen kan gebruiken.

M. D. Tromp

Heeft u specifieke vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!