Menu

Hoe werkt het?

Wat Onderlingehulp is en doet

Als er iemand overlijdt, moeten er veel dingen geregeld en betaald worden. Bijvoorbeeld een plek waar iedereen afscheid kan nemen, een mooie kist en een advertentie in de krant. Al die dingen bij elkaar kost minimaal ANG 7000.
Dat is veel geld om in één keer te betalen. Wij van Onderlingehulp zorgen ervoor dat het geld klaar staat als er iemand overlijdt en de begrafenis en alles eromheen geregeld en betaald moet worden.

Hoe werkt dat dan precies?

U kiest eerst zelf hoe u de uitvaart wilt hebben en wat dat kost. Daar helpen we u natuurlijk bij! Bijvoorbeeld met deze ‘waardemeter’, vul gerust maar eens in. Al uw wensen bij elkaar, komt uit op een bedrag. Voor dat bedrag sluit u een verzekering af. Hierna betaalt u elke maand premie. Onderlingehulp bewaart uw geld op een goede manier en Onderlingehulp zorgt dan dat er genoeg geld is voor de uitvaart later.

We zijn er voor de nabestaanden

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om geld: bij het overlijden is Onderlingehulp er om de nabestaanden te ondersteunen en te helpen. Meteen bij het melden van overlijden ontvangen de nabestaanden een garantiebrief om verder alles m.b.t. de uitvaart te regelen met een uitvaartmaatschappij van eigen keuze.
De betaling van de rekeningen regelt Onderlingehulp achteraf verder met de uitvaartmaatschappij. De zorgen van de nabestaanden worden weggenomen tot maximaal het bedrag waarvoor de overledene verzekerd is.

Onverwachte situatie? Ook gedekt!

Ook als nog niet alles betaald is en er vroegtijdig iets onverwachts gebeurd, betaalt Onderlingehulp tóch alle kosten. Vanaf het moment van afsluiten hoeft u zich hier nooit meer zorgen over te maken.

Wilt u meer weten?

Om te bepalen hoeveel geld een uitvaart kost hebben we een hele eenvoudige ‘waardemeter’ gemaakt. Probeer het gerust, u bent in een minuutje klaar.

Na het invullen van de waardemeter kunt u meteen uw leeftijd en de gewenste periode invullen, de zogenaamde ‘looptijd’. U ziet binnen enkele seconden (en helemaal zonder verplichting) wat uw maandpremie zal zijn.

Maar u kunt ons ook altijd bellen, langskomen of een bericht sturen. We helpen u graag. Op deze pagina ziet u hoe u met ons in contact komt.

Ik ben erg tevreden met de diensten van Onderlingehulp Aruba. Altijd vriendelijk en heel vlot bij het leveren van de diensten. Dit was een goede beslissing en ik kan met deze verzekering zeker gerust zijn.

N. Winklaar

Toen mijn man overleed en ik informatie ging inwinnen, heb ik goede service bij Onderlingevhulp gekregen.

Sra. M.A. Johnson

Ik kreeg goede hulp toen mijn zus was overleden. Een uitvaartverzekering is zo belangrijk.

Sra. Eustatius

Onderlingehulp is zeer ervaren en weet hoe het proces moet verlopen. Ik ben goed geholpen. Subliem.

Sra. R.B. Martijn

Onderlingehulp geeft volledige en discrete service. Erg goed. Ik ben blij dat ik bij Onderlingehulp verzekerd ben. Mijn gezin en ik hebben hier geen enkele zorg over.

Sra. V. Olbina

We kunnen u ook persoonlijk helpen:

Bel ons

+599 9 4617144

Kom langs

  • Aruba
  • Bonaire
  • Curaçao

Bij u thuis?

We komen graag langs.

Contact

De La Sallestraat 84
Oranjestad, Aruba

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag: 8:00 - 15:45
Support via Whatsapp
+2975924177