Menu

Hoe werkt het?

Wat Onderlingehulp is en doet

Als er iemand overlijdt, moeten er veel dingen geregeld en betaald worden. Bijvoorbeeld een plek waar iedereen afscheid kan nemen, een mooie kist en een advertentie in de krant. Al die dingen bij elkaar kost minimaal ANG 7000.
Dat is veel geld om in één keer te betalen. Wij van Onderlingehulp zorgen ervoor dat het geld klaar staat als er iemand overlijdt en de begrafenis en alles eromheen geregeld en betaald moet worden.

Hoe werkt dat dan precies?

U kiest eerst zelf hoe u de uitvaart wilt hebben en wat dat kost. Daar helpen we u natuurlijk bij! Bijvoorbeeld met deze ‘waardemeter’, vul gerust maar eens in. Al uw wensen bij elkaar, komt uit op een bedrag. Voor dat bedrag sluit u een verzekering af. Hierna betaalt u elke maand premie. Onderlingehulp bewaart uw geld op een goede manier en Onderlingehulp zorgt dan dat er genoeg geld is voor de uitvaart later.

We zijn er voor de nabestaanden

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om geld: bij het overlijden is Onderlingehulp er om de nabestaanden te ondersteunen en te helpen. Meteen bij het melden van overlijden ontvangen de nabestaanden een garantiebrief om verder alles m.b.t. de uitvaart te regelen met een uitvaartmaatschappij van eigen keuze.
De betaling van de rekeningen regelt Onderlingehulp achteraf verder met de uitvaartmaatschappij. De zorgen van de nabestaanden worden weggenomen tot maximaal het bedrag waarvoor de overledene verzekerd is.

Onverwachte situatie? Ook gedekt!

Ook als nog niet alles betaald is en er vroegtijdig iets onverwachts gebeurd, betaalt Onderlingehulp tóch alle kosten. Vanaf het moment van afsluiten hoeft u zich hier nooit meer zorgen over te maken.

Wilt u meer weten?

Om te bepalen hoeveel geld een uitvaart kost hebben we een hele eenvoudige ‘waardemeter’ gemaakt. Probeer het gerust, u bent in een minuutje klaar.

Na het invullen van de waardemeter kunt u meteen uw leeftijd en de gewenste periode invullen, de zogenaamde ‘looptijd’. U ziet binnen enkele seconden (en helemaal zonder verplichting) wat uw maandpremie zal zijn.

Maar u kunt ons ook altijd bellen, langskomen of een bericht sturen. We helpen u graag. Op deze pagina ziet u hoe u met ons in contact komt.

Ik ben erg dankbaar voor de diensten en voordelen die jullie leveren. Hartelijk dank.

M. Calderon

Onderlingehulp is zeer ervaren en weet hoe het proces moet verlopen. Ik ben goed geholpen. Subliem.

Sra. R.B. Martijn

Ik ben erg tevreden met de diensten van Onderlingehulp Aruba. Altijd vriendelijk en heel vlot bij het leveren van de diensten. Dit was een goede beslissing en ik kan met deze verzekering zeker gerust zijn.

N. Winklaar

Ik heb de behandeling door Onderlingehulp als subliem ervaren. Men was erg liefdevol toen ik kwam melden dat mijn moeder was overleden. Een uitvaartverzekering is niet duur, en het is wel handig.

Sra. M.Tromp-Manuel

Toen ik in 1995 op Bonaire ging wonen en geen familie had om mijn begrafenis te regelen, besloot ik om een uitvaartverzekering af te sluiten. Dat werd een verzekering van Onderlingehulp Bonaire. Eenmaal ik terug naar Aruba verhuisde, heb ik de verzekering naar Onderlingehulp Aruba meeverhuisd. Onderlingehulp is een serieuze en verantwoordelijke verzekeringsmaatschappij.

A. Thiel

We kunnen u ook persoonlijk helpen:

Bel ons

+599 9 4617144

Kom langs

  • Aruba
  • Bonaire
  • Curaçao

Bij u thuis?

We komen graag langs.

Contact

De La Sallestraat 84
Oranjestad, Aruba

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag: 8:00 - 15:45
Support via Whatsapp
+2975924177