Menu

Klachten

Uiteraard doet Onderlingehulp haar uiterste best om haar klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar het kan gebeuren dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening of onze verzekering. Wij zullen er alles aan doen om uw klacht naar tevredenheid af te handelen. Daarnaast is uw klacht voor ons aanleiding om na te gaan of wij onze dienstverlening of onze verzekering verder kunnen verbeteren.

U kunt uw klacht indienen door onderstaand formulier in te vullen. U kunt ons ook een brief sturen met uw klacht. We vragen u om in de brief uw naam, adres en liefst ook uw e-mail adres te vermelden. Daarnaast dient u uw klacht zo uitgebreid mogelijk te omschrijven. U kunt uw klacht opsturen naar:

Onderlingehulp

T.a.v. Directie/Klachtenmanagement
Kaya Junior Salas 2-4
Curaçao

U ontvangt een schriftelijke (e-mail) bevestiging van het binnenkomen van uw klacht. Binnen 3 weken na ontvangst van uw klacht ontvangt u een reactie van ons. Onze inzet is om samen tot een oplossing te komen. Indien u echter van mening bent dat uw klacht niet naar behoren is afgehandeld kunt u een bindende beslissing vragen aan de bevoegde rechter.

Contact

De La Sallestraat 84
Oranjestad, Aruba

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag: 8:00 - 15:45
Support via Whatsapp
+2975924177