Menu

Over ons

Wij zijn Onderlingehulp

Onderlingehulp is dé specialist op het gebied van uitvaartverzekeringen op onze eilanden. Maar liefst 31.000 mensen hebben al gekozen voor een uitvaartverzekering van Onderlingehulp. Omdat zij weten dat wij werken volgens het motto: uw laatste wens is onze eerste zorg. Onderlingehulp is actief sinds 1986 en heeft kantoren op Curaçao, Aruba en Bonaire.

Wanneer u een uitvaartverzekering wilt afsluiten, wordt door ons een analyse van uw persoonlijke situatie gemaakt. Vaak zijn enkele vragen hiervoor al voldoende. Vervolgens bepaalt u welke van onze uitvaartverzekeringen naar uw oordeel het beste aansluit bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden.

Respect voor de gevoelens van de nabestaanden en wensen van de overledene zijn bij ons vertrouwde begrippen. Bij een sterfgeval is één telefoontje naar Onderlingehulp voldoende om de nabestaanden te ontlasten van al het noodzakelijke regelwerk. Onderlingehulp werkt hierbij samen met alle begrafenisondernemers.

Wat maakt Onderlingehulp de juiste keus?

1

De grootste uitvaartverzekeraar

Wij zijn met kop en schouders de grootste uitvaartverzekeraar op Aruba, Bonaire en Curaçao. Al 30.000 mensen zijn u voor gegaan en zijn klant geworden van de grote Onderlingehulp familie. Wordt het geen tijd dat u ook klant wordt en uw nabestaanden de financiële rompslomp van uw overlijden bespaart?

2

Vooruitstrevend in dienstverlening

U staat voor ons centraal. Zorgvuldig zijn in de relatie met u; dat is een vereiste voor onze medewerkers en in ons werk gewaarborgd. Wij zijn vooruitstrevend in het gebruik van nieuwe technologische ontwikkelingen die we aanwenden om onze producten en diensten transparant en professioneel aan te bieden. Wij zijn dan ook de enige uitvaartverzekeraar waar u online, via “Mijn Onderlingehulp”, zelf uw gegevens kunt bekijken of een nieuwe polis kunt afsluiten.

3

Financieel zeer solide

Wij zijn financieel zeer solide. Dat betekent dat wij voldoen aan alle regelgeving en daarboven zelfs extra buffers aanhouden. Dat is onze eer en onze trots. Als financiële instelling vallen wij onder het toezicht van de Centrale Bank voor Curaçao en St. Maarten (CBCS), de Nederlandse Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Wist u dat wij als enige uitvaartverzekeraar beschikken over de benodigde vergunning van DNB om actief te zijn in Caribisch Nederland?

4

Vaste lage premie

De premie wordt bij het afsluiten van de verzekering vastgesteld. De hoogte van de premie is afhankelijk van uw leeftijd, de hoogte van het door u gekozen verzekerd kapitaal en de door u gekozen premiebetalingsduur. Hierna wordt de premie niet meer aangepast. U weet dus vooraf wat de premie zal zijn over de gehele premiebetalingsduur. Een fijn en zeker gevoel. Geen onaangename verrassingen.

5

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd

Kinderen van ouders die bij Onderlingehulp verzekerd zijn worden gratis meeverzekerd. U moet ze alleen aanmelden en na acceptatie zijn ze verzekerd. U betaalt daar niets extra’s voor!

6

Gratis extra dekking tijdens tijdelijk verblijf in het buitenland

Je weet het nooit…. Mocht u tijdens een vakantie in het buitenland komen te overlijden, dan vergoedt Onderlingehulp bovenop het verzekerd kapitaal een extra dekking om de repatriëringskosten te bekostigen.

7

Vrij in keuze van uitvaartonderneming

Uw uitvaartverzekering bij Onderlingehulp biedt u als geen ander keuzevrijheid. U of uw nabestaanden zijn niet gebonden aan één uitvaartonderneming. Welke uitvaartonderneming dan ook, de keuze is aan u. Ook als u later in een ander land woont en daar begraven wenst te worden. Voor ons geen probleem!

8

Van gedachten veranderd? Binnen 30 dagen gratis beëindigen

Hebt u een verzekering bij Onderlingehulp afgesloten maar wilt u om de een reden de verzekering niet voortzetten? Binnen 30 dagen kunt u zonder opgaaf van reden de verzekering gratis beëindigen. Jammer voor ons maar wij respecteren uw wensen en vinden dat u moet kunnen terugkomen op een eerder besluit als dit voor u toch niet het juiste was.

9

Upgraden altijd mogelijk

U hebt al een verzekering bij Onderlingehulp of deze is inmiddels premievrij geworden. U wilt het verzekerd kapitaal nu verhogen omdat u meer financiële armslag heeft of omdat u zich realiseert dat u meer nodig zult hebben voor de uitvaart naar uw wens. Dat kan! U sluit een upgrade die het totaal verzekerd kapitaal verhoogt naar het niveau dat u wenst.

Aruba

De La Sallestraat 84
Oranjestad, Aruba
Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag: 8:00 - 15:45

Bonaire

Plasa Reina Juliana 1
Kralendijk, Bonaire
Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag: 8:00 - 15:45

Curaçao

Kaya Junior Salas 2-4
Willemstad, Curaçao
Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag: 8:00 - 15:45

Toen mijn man overleed en ik informatie ging inwinnen, heb ik goede service bij Onderlingevhulp gekregen.

Sra. M.A. Johnson

Dit is een dienst waarvoor je betaalt, maar waarvan je hoopt dat het nooit gebruikt wordt. Ik ben een techniek fanaat. Dus ik vind het fantastisch dat ik iedere maand mijn betaling via online banking kan regelen en kan mailen. Ik mail het naar Onderlingehulp en ontvang de laatste week van dezelfde maand of de eerste van de daaropvolgende maand, mijn overzicht. Dit zonder dat ik tijd verlies door in de rij te moeten staan. Tijd die ik voor andere dingen kan gebruiken.

M. D. Tromp

Ik ben erg tevreden met de diensten van Onderlingehulp Aruba. Altijd vriendelijk en heel vlot bij het leveren van de diensten. Dit was een goede beslissing en ik kan met deze verzekering zeker gerust zijn.

N. Winklaar

Toen ik in 1995 op Bonaire ging wonen en geen familie had om mijn begrafenis te regelen, besloot ik om een uitvaartverzekering af te sluiten. Dat werd een verzekering van Onderlingehulp Bonaire. Eenmaal ik terug naar Aruba verhuisde, heb ik de verzekering naar Onderlingehulp Aruba meeverhuisd. Onderlingehulp is een serieuze en verantwoordelijke verzekeringsmaatschappij.

A. Thiel

Onderlingehulp is zeer ervaren en weet hoe het proces moet verlopen. Ik ben goed geholpen. Subliem.

Sra. R.B. Martijn

We kunnen u ook persoonlijk helpen:

Bel ons

+599 9 4617144

Whatsapp ons

Kom langs

  • Aruba
  • Bonaire
  • Curaçao

Bij u thuis?

We komen graag langs.

Contact

De La Sallestraat 84
Oranjestad, Aruba

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag: 8:00 - 15:45
Support via Whatsapp
+2975924177