Menu

Waarom een uitvaartzekering?

Het enige wat in het leven zeker is, is dat we op een dag allemaal komen te overlijden. Met onze uitvaartverzekering verzekert u zich voor de kosten van de uitvaart. Dat maakt de uitvaartverzekering wel tot een bijzondere soort verzekering. Immers, een belangrijk element van verzekeren is dat het daadwerkelijk voorvallen van de verzekerde gebeurtenis onzeker moet zijn.

Vergelijkt u het maar met de brandverzekering voor uw woning: het is niet zeker dat uw huis daadwerkelijk een keer in vuur en vlam komt te staan. Bij onze uitvaartverzekering is echter alleen het moment van overlijden onzeker. In feite is een uitvaartverzekering dus de enige verzekering die altijd tot uitkering komt.

Vragen? Neem contact op

Waarom kiezen voor Onderlingehulp?

1

Vaste premie

Geen indexering of tussentijdse verhogingen van de premie. De premie blijft gedurende de gehele premieduur gelijk.

2

Voor het hele gezin

Kinderen zijn tot 18 jaar gratis meeverzekerd. Bij overlijden betaalt Onderlingehulp de kosten van de uitvaart tot een bedrag van Nafl./Afl. 4000 zonder dat hiervoor premie is verschuldigd. Voorwaarde is wel dat de kinderen zijn aangemeld.

3

Werelddekking

Bij overlijden in het buitenland worden de kosten van vervoer van de overledene naar de woonplaats vergoed tot een maximum van Nafl./Afl. 2.000 (Aruba & Curaçao) of 1000 USD (Bonaire). Ook voor deze extra dekking is geen premie verschuldigd. Bij het begraven willen worden in het buitenland, kan het kapitaal van de uitvaartverzekering van Onderlingehulp ook daarvoor gebruikt worden. Overal ter wereld kan Onderlingehulp de uitvaartkosten betalen.

4

Vrije keuze

Onze polissen geven u de vrijheid te kiezen voor een begrafenis of crematie en bovendien heeft u vrije keuze van uitvaartondernemer.

5

Polis op proef

Bent u – om wat voor reden dan ook – toch niet tevreden over de polis die voor u is opgesteld? Tot 30 dagen na ontvangst kunt u deze terugsturen/royeren. Zonder kosten en zonder dat u uitleg verschuldigd bent. Tot 30 dagen na aanvang van de polis kunt u deze schriftelijk opzeggen. Zonder kosten.

6

Al in het eerste jaar volledig verzekerd

Als u komt te overlijden in het eerste jaar door een ongeluk, wordt het gehele kapitaal uitgekeerd.

7

Upgrade is altijd mogelijk

Vindt u achteraf uw basis kapitaal niet voldoende? U kunt middels een upgrade polis uw kapitaal verhogen en uw uitvaart meer laten aansluiten aan uw wensen.

 

Ik ben erg tevreden met de diensten van Onderlingehulp Aruba. Altijd vriendelijk en heel vlot bij het leveren van de diensten. Dit was een goede beslissing en ik kan met deze verzekering zeker gerust zijn.

N. Winklaar

Ik ben erg dankbaar voor de diensten en voordelen die jullie leveren. Hartelijk dank.

M. Calderon

Onderlingehulp is zeer ervaren en weet hoe het proces moet verlopen. Ik ben goed geholpen. Subliem.

Sra. R.B. Martijn

Ik heb de behandeling door Onderlingehulp als subliem ervaren. Men was erg liefdevol toen ik kwam melden dat mijn moeder was overleden. Een uitvaartverzekering is niet duur, en het is wel handig.

Sra. M.Tromp-Manuel

Toen ik in 1995 op Bonaire ging wonen en geen familie had om mijn begrafenis te regelen, besloot ik om een uitvaartverzekering af te sluiten. Dat werd een verzekering van Onderlingehulp Bonaire. Eenmaal ik terug naar Aruba verhuisde, heb ik de verzekering naar Onderlingehulp Aruba meeverhuisd. Onderlingehulp is een serieuze en verantwoordelijke verzekeringsmaatschappij.

A. Thiel

We kunnen u ook persoonlijk helpen:

Bel ons

+599 9 4617144

Kom langs

  • Aruba
  • Bonaire
  • Curaçao

Bij u thuis?

We komen graag langs.

Contact

De La Sallestraat 84
Oranjestad, Aruba

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag: 8:00 - 15:45
Support via Whatsapp
+2975924177